راهنمای انتخاب قاب هالوژن فلزی جدید همراه با جدیدترین مدل کلید و پریز

۱۶ بازديد
طراحان قاب های هالوژن اغلب به طراحی زیبا و ظریف توجه می کنند. زیرا این قاب ها برای محیط های مختلف و خاص استفاده می شوند و به منظور زیبا، شیک و مدرن کردن اتاق هستند. بسته به جنس ساخت و کیفیت می توان انواع قاب هالوژن جدید را به چند دسته تقسیم کرد. حاوی:

هالوژن فلزی :
این نمونه از قاب هالوژن به دلیل فلز به کار رفته در ساخت آن بسیار شیک و مدرن است و در حرکات ناف استفاده می شود. مهمترین مزیت قاب هالوژن فلزی جلوه خاص این قاب ها حتی در زمان خاموش بودن لامپ هالوژن است. فریم های فلزی به طور کلی به دو شکل مربع و دایره طراحی و به بازار عرضه می شوند. این نمونه جدید از قاب هالوژن در درجه اول در محیط هایی استفاده می شود که خطر آسیب کمی به قاب وجود دارد.

قاب آلومینیومی:
نوع دیگری از قاب هالوژن آلومینیومی است. این قاب ها نسبت به سایر قاب ها از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و مدت زمان بیشتری قابل استفاده هستند. اصولا قاب های هالوژن آلومینیومی از ورق های آلومینیومی نازک ساخته می شوند که به دلیل قیمت پایین طرفداران زیادی دارند.

قاب دایسکت:
از نمونه های دیگر قاب های هالوژن می توان به قاب فلاپی اشاره کرد. این قاب ها در برابر حرارت و رطوبت بسیار مقاوم بوده و با گذشت زمان تغییر رنگ نمی دهند. علاوه بر این، طول عمر بالایی دارند و در محیط های مختلف قابل استفاده هستند.

قاب چوبی:
فریم های چوبی هالوژن بسیار ظریف، مجلل و مجلل هستند. بنابراین از این قاب ها برای دکوراسیون داخلی یا دکوراسیون ساختمان ها استفاده می شود. از آنجایی که قاب های چوبی منبع نور را پنهان می کنند، از خستگی چشم جلوگیری می شود. نمونه هایی از قاب های چوبی هالوژن مدل تخت های گرد، مربع، هرمی، مخروطی و حجیم می باشد.

قاب پلاستیکی ABS:
قاب های پلاستیکی ABS ساخته شده از مواد پلاستیکی مرغوب در برابر رطوبت و زنگ زدگی بسیار مقاوم هستند. این نوع قاب هالوژن عمدتا برای محیط های مرطوب استفاده می شود. علاوه بر این، قاب های هالوژن پلاستیکی برای استفاده در فضاهای بسته و بسته مناسب ترند. به لطف خواص ویژه آنها زنگ نمی زنند

هنگام خرید یک قاب هالوژن جدید، باید به انتخاب جدیدترین مدل کلید و پریز نیز فکر کنید، زیرا اگر این دو با هم مطابقت نداشته باشند، زیبایی و تاثیر آن ها را از بین می برد.
کلید و پریز را می توان با توجه به عوامل مختلفی تقسیم کرد. از دیدگاه خاصی می توان این دستگاه ها را بر اساس میزان بار مجاز (جریان سه فاز یا تک فاز) و یا بر اساس محل استفاده (خانگی یا صنعتی) تقسیم بندی کرد. اما از دید یک کاربر معمولی و یک خریدار خانگی، انواع پریزها به دو نوع خارجی و ایرانی تقسیم می شوند.

جرثقیل زنجیری ( بالابر زنجیری ) و کاربرد آن در مقایسه با وینچ سیم بکسلی

۱۵ بازديد
بالابر زنجیری چیست؟
صراحتاً می توان این نوع جرثقیل را یکی از ابزارهای مهم در صنایع کوچک و متوسط دانست. این جرثقیل ها علاوه بر در دسترس بودن بالا، عملکرد بسیار بالایی نیز دارند. بالابر زنجیری معمولاً سبک و قابل حمل هستند. بنابراین صاحبان بخش هایی از این دسته می توانند به راحتی این آسانسورها را جابجا و جابجا کنند. شغلی که می تواند دارایی بسیار مهم و قابل توجهی برای هر صنعتی باشد.
یکی دیگر از جنبه های مهم جرثقیل زنجیری این است که می توانند اجسام از وزن 500 کیلو تا 15 تن را حمل کنند. بنابراین، فکر نکنید که سادگی و سبکی این گونه بالابرها لزوماً به معنای عملکرد کمتر است. همانطور که قبلا ذکر شد، برخی از مدل های این نوع بالابر می توانند تا 15 تن حرکت کنند. توجه داشته باشید که بالابرهایی مانند جرثقیل های سقفی ساده مانند جرثقیل های سقفی حداکثر ظرفیت بالابری 15 تن را دارند. بالابرهای زنجیره ای را از زاویه ای متفاوت ببینید

به طور خلاصه، بالابرهای زنجیره ای به صورت دستی یا الکتریکی طراحی و ساخته می شوند. نوع دستی از زنجیر و چرخ دنده های متعدد به عنوان ژنراتور و فرستنده برق استفاده می کند. با این حال، با انواع الکتریسیته، این جرثقیل ها هستند که برق را تامین می کنند و نیرو را از طریق موتور منتقل می کنند. توجه داشته باشید که منظور ما از این نیست که نوع الکتریکی لزوماً الکترونیکی است. برق در اینجا نمادی است که این جرثقیل یک ماشین است. در اغلب موارد جرثقیل ها با بنزین نیرو می گیرند، هیدرولیک و غیره شروع به همکاری با بسیاری از نیروهای دیگر می کنند، مانند این نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه کرد.

موارد استفاده از وینچ زنجیری

  • اندازه کوچکتر و کارکرد آسانتر: در کارگاههای کوچک با فضای کاری محدود، بهتر است از بالابرهای زنجیری با ساختار ساده و حجم کمتر نسبت به بالابر سیمی یا سیم بکسل استفاده شود.
  • هزینه های تعمیر و نگهداری به طور قابل توجهی پایین تر: وینچ سیم بکسلی (به عنوان مثال دستگاه های درام و خودکششی) گران تر از بالابرهای زنجیره ای هستند و به دلیل میرایی بیشتر هزینه های تعمیر و نگهداری بیشتری را متحمل می شوند.
  • مقاومت در برابر رطوبت و پوسیدگی: در هوای بارانی چکش فولادی بیشتر مستعد پوسیدگی و زنگ زدگی است. استفاده از آلیاژهای خاص باعث می شود که بالابر زنجیری در برابر آب و هوا مقاوم باشد و کمتر در معرض پوسیدگی قرار گیرد.
  • حمل بارهای سبک: بالابرهای زنجیره ای می توانند بارهای تا 10 تن را تحمل کنند و اغلب برای جابجایی بارهای تا 10 تن استفاده می شوند.
  • مناسب برای چرخه های کاری کم: برای کارگاه هایی با تعداد سیکل های کاری کم مانند تعمیرگاه ها و کارخانه های کوچک مناسب هستند. بالابرهای زنجیری می توانند گروه های کاری تا استاندارد m4 داشته باشند (معنی کلمه "کلاس" کاری را بدانید). بخش تعاریف

جرثقیل دیواری بازویی یا بالابر زنجیری ؟ انتخاب صحیح جرثقیل با توجه به نیاز

۱۵ بازديد
جرثقیل بازویی ( دیواری)
تا به حال در مورد جرثقیل دیوار چرخشی به طور کلی شنیده ایم و تا حدی کاربرد جرثقیل بازویی را تجربه کرده ایم. حالا وقت آن است که در مورد جرثقیل دیواری کمی دقیق تر و فنی تر صحبت کنیم. به طور کلی حداکثر ظرفیت بالابری جرثقیل بازویی دیواری با دو عامل پایه دیواری و طول بازویی تعیین می شود. به طور معمول، این جرثقیل ها با حداقل طول بازوی دیواری 4 متر و حداقل طول بازوی 7 متر طراحی می شوند.
بر این اساس می توان گفت حداقل ظرفیت قابل حمل با جرثقیل بازویی دیواری حدود 0.25 تن است. با افزایش طول پایه و بازوی پایه دیواری، کاربر نه تنها توانایی حمل بار با ظرفیت بالاتر را به دست می آورد، بلکه فضای بیشتری برای حمل بار دارد.
یکی دیگر از عواملی که تأثیر مستقیمی در استفاده از جرثقیل بازویی دیواری دارد، قابلیت چرخش بازوی بازویی است. از آنجایی که پایه این جرثقیل به دیوار یا ستون ثابت است، بازو در واقع مفصل است و می توانید آن را در زوایای مختلف حرکت دهید. معمولاً بازوی جرثقیل دیواری طوری طراحی می شود که بازو بتواند بین 45 تا 180 درجه بچرخد.

بالابر زنجیری چیست؟ راهنمای خرید بالابر زنجیره ای نهایی
همانطور که از نام این بالابر پیداست، زنجیر اصلی ترین عنصر کششی است. اصولاً استفاده از زنجیر برای کاربردهای نسبتاً سبک و مخصوصاً دستی آسان‌تر و کاربردی‌تر است. بیایید کمی منطقی تر صحبت کنیم. بالابر زنجیری به دو دسته بالابر زنجیری برقی و دستی تقسیم می شوند.
در نوع جرثقیل دستی زنجیر از چندین زنجیر عبور می کند و با عبور از این چرخ دنده ها نیروی لازم برای حرکت اجسام ایجاد می شود. از طرف دیگر در مورد نوع برقی از موتور به عنوان مولد این نیرو استفاده می شود. فرقی نمی‌کند که اپراتور بالابر زنجیری باشد یا جرثقیل، طراحی و پیاده‌سازی بالابرهای زنجیری دستی نسبت به برقی‌ها آسان‌تر است. همچنین این آسانسورها سبک تر هستند.
بنابراین جابجایی و حمل و نقل آنها آسانتر است. از طرفی استفاده از آسانسورهای برقی آسانتر و سریعتر است. بالابرهای زنجیری یا همان وینچ بکسلی برقی به شما امکان می دهند اشیاء را سریعتر جابجا کنید.

معرفی چرثقیل دیواری و کاربرد آن به همراه مقایسه چرثقیل های دروازه ای و نیم دروازه ای

۱۶ بازديد
مشخصات فنی جرثقیل دستی دیواری
 به طور کلی، حداکثر بار یک جرثقیل بازویی دیواری با دو عامل پایه متصل به دیوار و طول بازو تعیین می شود. به طور کلی این جرثقیل ها با حداقل طول دروازه دیواری 4 متر و حداقل طول بازو 7 متر طراحی شده اند. بر این اساس می توان گفت که حداقل وزنی که یک جرثقیل دروازه ای دیواری می تواند تحمل کند تقریباً 0.25 تن است که با اضافه شدن پایه بازو دیواری و طول بازو، کاربران فضای بیشتری برای جابجایی اشیا خواهند داشت. علاوه بر امکان حمل وسایل سنگین تر. یکی دیگر از عواملی که به طور مستقیم بر استفاده از جرثقیل های بازویی دیواری تأثیر می گذارد، قابلیت چرخش بازوی جرثقیل است. در واقع به دلیل اینکه پایه این جرثقیل به دیوار یا ستون ثابت می شود. بنابراین بازو متحرک است و می توانید آن را در زوایای مختلف بچرخانید. جرثقیل بازویی معمولی به گونه ای طراحی شده است که بازوی آن می تواند بین 45 تا 180 درجه بچرخد.

کاربرد جرثقیل بازوی دیواری
اما چرا جرثقیل دروازه ای یکی از اقتصادی ترین و کاربردی ترین جرثقیل ها محسوب می شود؟ علت این مشکل را از دو جنبه می توان جستجو کرد. موقعیت نصب جرثقیل های بازویی دیواری معمولاً در مکان هایی استفاده می شوند که نمی توان از جرثقیل های ثابت یا سقفی استفاده کرد. یا جایی که فضای زیادی برای نصب این نوع جرثقیل وجود ندارد. در واقع جرثقیل دروازه ای دیواری در کارگاه های کوچک، سرپوشیده یا بدون سقف استفاده می شود. این نوع جرثقیل به عنوان جرثقیل شخصی طبقه بندی می شود. همانطور که گفته شد، می تواند حداکثر وزن 5 تن را بلند کند. نکته مهم دیگری که هنگام طراحی و راه اندازی جرثقیل بازویی دیواری باید بدانید این است که این جرثقیل ها می توانند به عنوان جرثقیل های کمکی در کنار انواع دیگر جرثقیل ها استفاده شوند. به زبان ساده، این روش جرثقیل به گونه ای عمل می کند که در عملکرد جرثقیل قائم یا سقفی اختلال ایجاد نمی کند. نکته دیگر این است که بازوی جرثقیل را می توان به تجهیزات و ماشین آلات نیز متصل کرد. البته این به شرطی است که بدنه یا خودرو توانایی حمل بار متحرک را داشته باشد.

جرثقیل دروازه ای
 
جرثقیل جرثقیل دروازه ای رایج ترین سازه های مورد استفاده در پروژه های بزرگ است. از مزایای این سازه می توان گفت که از نظر طول، عرض و ارتفاع کار محدودیتی در وزن و فاصله کاری وجود ندارد. و این در هر شعبه با توجه به تمام حساسیت های کاری بسیار فعال است انواع مختلفی از جرثقیل دروازه ای و جرثقیل نیمه دروازه ای وجود دارد. هر کدام از آنها دارای یک برنامه کاربردی خاص متناسب با نیاز شما هستند.


انواع جرثقیل  دروازه ای


جرثقیل دروازه ای تک

جرثقیل دروازه ای تک عرشه معمولاً برای جابجایی تجهیزات در فضای باز تا 10 تن استفاده می شود. این نوع ساخت و ساز مقرون به صرفه تر است زیرا وزن کلی سازه را کمتر از وزن طبقه کارگر کاهش می دهد. و با بار کمتر، وزن آن دو برابر ساخت پل است. این نوع ساخت شامل یک پل، یک ستون ثابت، یک ستون گردان و دو راهنما و دو موتور دنده برای حرکت در مسیر مورد نظر می باشد. و به کمک چرخ دستی واقع در آسانسور که با موتور حرکت می کند از دهانه حرکت می کند و به صورت افقی حرکت می دهد.


جرثقیل دروازه ای دوپل

به طور معمول، جرثقیل دروازه ای دو طبقه برای جابجایی تجهیزات با وزن تا 50 تن در مناطق باز استفاده می شود. این نوع سازه ها از نظر حجم کاری و تطبیق پذیری در رده بالاتری نسبت به سازه های تک طبقه قرار می گیرند. این آثار از دو پل، دکل های ثابت، دکل های دوار و وانت های دو چرخ مجهز به موتور دنده ای با جابجایی طولی برای حرکت در مسیر مورد نظر تشکیل شده است. سیستم بالابر با حرکت عرضی به حرکت در می آید.

مزایاجرثقیل دروازه ای
جرثقیل دروازه ای هزینه نگهداری کمتری نسبت به سایر تجهیزات جابجایی مواد دارد.
این بهترین انتخاب برای حمل ایمن تجهیزات به محل پروژه فضای باز شما است.
این نوع سازه محدودیت های بسیار کمی در طراحی و ساخت دارد.
مزایای جرثقیل سقفی برای صنایع فلزی
پل صنعت فلس نماینده انحصاری پودم در بلغارستان و سامسونگ در کره جنوبی برای فروش و تامین قطعات اورجینال می باشد.
شرکت پل صنعت فلز از بهترین مواد اولیه با بالاترین کیفیت برای تولید محصولات خود استفاده می کند.
شرکت پل صنعت فلز از بهترین و مدرن ترین ماشین آلات در خط تولید خود استفاده می کند.
شرکت پل صنعت فلز با گرد هم آوردن تیمی قوی از مهندسین قادر به ساخت مناسب ترین تجهیزات با حداکثر کارایی می باشد.
فعالیت پل صنعت فلس شامل محصولاتی مانند جرثقیل سقفی، جرثقیل بازویی، وینچ باز و ... می باشد.


 جرثقیل نیم دروازه ای
جرثقیل نیم دروازه ای به روش های مختلفی برای جابجایی تجهیزات در فضاهای باز و بسته استفاده می شود. این سازه از نظر کارایی و کلاس کاری دارای قابلیت های مشابه جرثقیل های دروازه ای تک/دو طبقه می باشد، یعنی. H در مقایسه با جرثقیل دروازه ای هم کارآمدتر و هم اقتصادی تر است.
. جرثقیل های نیم دروازه ای مانند جرثقیل های دروازه ای در انواع مختلفی موجود است.

انواع جرثقیل های نیمه دروازه ای:
  • جرثقیل  نیم دروازه ای تک عرشه یا تک پل :

جرثقیل های نیمه دروازه ای تک طبقه برای جابجایی مواد در مناطق با دهانه های متوسط و وزن تا 10 تن استفاده می شود و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است. زیرا باعث کاهش وزن کلی سازه و همچنین کاهش وزن مرده سازه می شود. عیب این سازه این است که در مقایسه با دروازه دوطبقه نیم پل، کف و ارتفاع کار کمتری دارد.

  • جرثقیل  نیمه دروازه ای دوپل

جرثقیل های نیمه دروازه ای دو طبقه به روش های مختلف برای حمل مواد در فضاهای باز و بسته استفاده می شوند. در دهانه های 1 تا 50 متری و تناژهای 1 تا 100 تنی تولید می شوند و از نظر کارایی و کلاس کاری از جرثقیل های دروازه ای تک عرشه برتری دارند. و یکی دیگر از مزایای این نوع جرثقیل داشتن معابر انتخابی در جرثقیل می باشد. تعمیر و نگهداری این دستگاه ها می تواند آسان باشد.