جرثقیل دیواری بازویی یا بالابر زنجیری ؟ انتخاب صحیح جرثقیل با توجه به نیاز

۱۶ بازديد
جرثقیل بازویی ( دیواری)
تا به حال در مورد جرثقیل دیوار چرخشی به طور کلی شنیده ایم و تا حدی کاربرد جرثقیل بازویی را تجربه کرده ایم. حالا وقت آن است که در مورد جرثقیل دیواری کمی دقیق تر و فنی تر صحبت کنیم. به طور کلی حداکثر ظرفیت بالابری جرثقیل بازویی دیواری با دو عامل پایه دیواری و طول بازویی تعیین می شود. به طور معمول، این جرثقیل ها با حداقل طول بازوی دیواری 4 متر و حداقل طول بازوی 7 متر طراحی می شوند.
بر این اساس می توان گفت حداقل ظرفیت قابل حمل با جرثقیل بازویی دیواری حدود 0.25 تن است. با افزایش طول پایه و بازوی پایه دیواری، کاربر نه تنها توانایی حمل بار با ظرفیت بالاتر را به دست می آورد، بلکه فضای بیشتری برای حمل بار دارد.
یکی دیگر از عواملی که تأثیر مستقیمی در استفاده از جرثقیل بازویی دیواری دارد، قابلیت چرخش بازوی بازویی است. از آنجایی که پایه این جرثقیل به دیوار یا ستون ثابت است، بازو در واقع مفصل است و می توانید آن را در زوایای مختلف حرکت دهید. معمولاً بازوی جرثقیل دیواری طوری طراحی می شود که بازو بتواند بین 45 تا 180 درجه بچرخد.

بالابر زنجیری چیست؟ راهنمای خرید بالابر زنجیره ای نهایی
همانطور که از نام این بالابر پیداست، زنجیر اصلی ترین عنصر کششی است. اصولاً استفاده از زنجیر برای کاربردهای نسبتاً سبک و مخصوصاً دستی آسان‌تر و کاربردی‌تر است. بیایید کمی منطقی تر صحبت کنیم. بالابر زنجیری به دو دسته بالابر زنجیری برقی و دستی تقسیم می شوند.
در نوع جرثقیل دستی زنجیر از چندین زنجیر عبور می کند و با عبور از این چرخ دنده ها نیروی لازم برای حرکت اجسام ایجاد می شود. از طرف دیگر در مورد نوع برقی از موتور به عنوان مولد این نیرو استفاده می شود. فرقی نمی‌کند که اپراتور بالابر زنجیری باشد یا جرثقیل، طراحی و پیاده‌سازی بالابرهای زنجیری دستی نسبت به برقی‌ها آسان‌تر است. همچنین این آسانسورها سبک تر هستند.
بنابراین جابجایی و حمل و نقل آنها آسانتر است. از طرفی استفاده از آسانسورهای برقی آسانتر و سریعتر است. بالابرهای زنجیری یا همان وینچ بکسلی برقی به شما امکان می دهند اشیاء را سریعتر جابجا کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.