معرفی چرثقیل دیواری و کاربرد آن به همراه مقایسه چرثقیل های دروازه ای و نیم دروازه ای

۱۷ بازديد
مشخصات فنی جرثقیل دستی دیواری
 به طور کلی، حداکثر بار یک جرثقیل بازویی دیواری با دو عامل پایه متصل به دیوار و طول بازو تعیین می شود. به طور کلی این جرثقیل ها با حداقل طول دروازه دیواری 4 متر و حداقل طول بازو 7 متر طراحی شده اند. بر این اساس می توان گفت که حداقل وزنی که یک جرثقیل دروازه ای دیواری می تواند تحمل کند تقریباً 0.25 تن است که با اضافه شدن پایه بازو دیواری و طول بازو، کاربران فضای بیشتری برای جابجایی اشیا خواهند داشت. علاوه بر امکان حمل وسایل سنگین تر. یکی دیگر از عواملی که به طور مستقیم بر استفاده از جرثقیل های بازویی دیواری تأثیر می گذارد، قابلیت چرخش بازوی جرثقیل است. در واقع به دلیل اینکه پایه این جرثقیل به دیوار یا ستون ثابت می شود. بنابراین بازو متحرک است و می توانید آن را در زوایای مختلف بچرخانید. جرثقیل بازویی معمولی به گونه ای طراحی شده است که بازوی آن می تواند بین 45 تا 180 درجه بچرخد.

کاربرد جرثقیل بازوی دیواری
اما چرا جرثقیل دروازه ای یکی از اقتصادی ترین و کاربردی ترین جرثقیل ها محسوب می شود؟ علت این مشکل را از دو جنبه می توان جستجو کرد. موقعیت نصب جرثقیل های بازویی دیواری معمولاً در مکان هایی استفاده می شوند که نمی توان از جرثقیل های ثابت یا سقفی استفاده کرد. یا جایی که فضای زیادی برای نصب این نوع جرثقیل وجود ندارد. در واقع جرثقیل دروازه ای دیواری در کارگاه های کوچک، سرپوشیده یا بدون سقف استفاده می شود. این نوع جرثقیل به عنوان جرثقیل شخصی طبقه بندی می شود. همانطور که گفته شد، می تواند حداکثر وزن 5 تن را بلند کند. نکته مهم دیگری که هنگام طراحی و راه اندازی جرثقیل بازویی دیواری باید بدانید این است که این جرثقیل ها می توانند به عنوان جرثقیل های کمکی در کنار انواع دیگر جرثقیل ها استفاده شوند. به زبان ساده، این روش جرثقیل به گونه ای عمل می کند که در عملکرد جرثقیل قائم یا سقفی اختلال ایجاد نمی کند. نکته دیگر این است که بازوی جرثقیل را می توان به تجهیزات و ماشین آلات نیز متصل کرد. البته این به شرطی است که بدنه یا خودرو توانایی حمل بار متحرک را داشته باشد.

جرثقیل دروازه ای
 
جرثقیل جرثقیل دروازه ای رایج ترین سازه های مورد استفاده در پروژه های بزرگ است. از مزایای این سازه می توان گفت که از نظر طول، عرض و ارتفاع کار محدودیتی در وزن و فاصله کاری وجود ندارد. و این در هر شعبه با توجه به تمام حساسیت های کاری بسیار فعال است انواع مختلفی از جرثقیل دروازه ای و جرثقیل نیمه دروازه ای وجود دارد. هر کدام از آنها دارای یک برنامه کاربردی خاص متناسب با نیاز شما هستند.


انواع جرثقیل  دروازه ای


جرثقیل دروازه ای تک

جرثقیل دروازه ای تک عرشه معمولاً برای جابجایی تجهیزات در فضای باز تا 10 تن استفاده می شود. این نوع ساخت و ساز مقرون به صرفه تر است زیرا وزن کلی سازه را کمتر از وزن طبقه کارگر کاهش می دهد. و با بار کمتر، وزن آن دو برابر ساخت پل است. این نوع ساخت شامل یک پل، یک ستون ثابت، یک ستون گردان و دو راهنما و دو موتور دنده برای حرکت در مسیر مورد نظر می باشد. و به کمک چرخ دستی واقع در آسانسور که با موتور حرکت می کند از دهانه حرکت می کند و به صورت افقی حرکت می دهد.


جرثقیل دروازه ای دوپل

به طور معمول، جرثقیل دروازه ای دو طبقه برای جابجایی تجهیزات با وزن تا 50 تن در مناطق باز استفاده می شود. این نوع سازه ها از نظر حجم کاری و تطبیق پذیری در رده بالاتری نسبت به سازه های تک طبقه قرار می گیرند. این آثار از دو پل، دکل های ثابت، دکل های دوار و وانت های دو چرخ مجهز به موتور دنده ای با جابجایی طولی برای حرکت در مسیر مورد نظر تشکیل شده است. سیستم بالابر با حرکت عرضی به حرکت در می آید.

مزایاجرثقیل دروازه ای
جرثقیل دروازه ای هزینه نگهداری کمتری نسبت به سایر تجهیزات جابجایی مواد دارد.
این بهترین انتخاب برای حمل ایمن تجهیزات به محل پروژه فضای باز شما است.
این نوع سازه محدودیت های بسیار کمی در طراحی و ساخت دارد.
مزایای جرثقیل سقفی برای صنایع فلزی
پل صنعت فلس نماینده انحصاری پودم در بلغارستان و سامسونگ در کره جنوبی برای فروش و تامین قطعات اورجینال می باشد.
شرکت پل صنعت فلز از بهترین مواد اولیه با بالاترین کیفیت برای تولید محصولات خود استفاده می کند.
شرکت پل صنعت فلز از بهترین و مدرن ترین ماشین آلات در خط تولید خود استفاده می کند.
شرکت پل صنعت فلز با گرد هم آوردن تیمی قوی از مهندسین قادر به ساخت مناسب ترین تجهیزات با حداکثر کارایی می باشد.
فعالیت پل صنعت فلس شامل محصولاتی مانند جرثقیل سقفی، جرثقیل بازویی، وینچ باز و ... می باشد.


 جرثقیل نیم دروازه ای
جرثقیل نیم دروازه ای به روش های مختلفی برای جابجایی تجهیزات در فضاهای باز و بسته استفاده می شود. این سازه از نظر کارایی و کلاس کاری دارای قابلیت های مشابه جرثقیل های دروازه ای تک/دو طبقه می باشد، یعنی. H در مقایسه با جرثقیل دروازه ای هم کارآمدتر و هم اقتصادی تر است.
. جرثقیل های نیم دروازه ای مانند جرثقیل های دروازه ای در انواع مختلفی موجود است.

انواع جرثقیل های نیمه دروازه ای:
  • جرثقیل  نیم دروازه ای تک عرشه یا تک پل :

جرثقیل های نیمه دروازه ای تک طبقه برای جابجایی مواد در مناطق با دهانه های متوسط و وزن تا 10 تن استفاده می شود و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر است. زیرا باعث کاهش وزن کلی سازه و همچنین کاهش وزن مرده سازه می شود. عیب این سازه این است که در مقایسه با دروازه دوطبقه نیم پل، کف و ارتفاع کار کمتری دارد.

  • جرثقیل  نیمه دروازه ای دوپل

جرثقیل های نیمه دروازه ای دو طبقه به روش های مختلف برای حمل مواد در فضاهای باز و بسته استفاده می شوند. در دهانه های 1 تا 50 متری و تناژهای 1 تا 100 تنی تولید می شوند و از نظر کارایی و کلاس کاری از جرثقیل های دروازه ای تک عرشه برتری دارند. و یکی دیگر از مزایای این نوع جرثقیل داشتن معابر انتخابی در جرثقیل می باشد. تعمیر و نگهداری این دستگاه ها می تواند آسان باشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.